Ha nálunk akarsz dolgozni

 

MARKETING GYAKORNOK 

Ha marketing kihívásokat keresel már a gyakorlatod alatt is és a diplomamunkádat releváns szakmai tapasztalat alapján szeretnéd megírni, akkor mindenképp küldd el önéletrajzodat Nekünk. A Fluidra Magyarország Kft., a spanyol Fluidra Csoport közvetlen képviseleteként három fő szektorban van jelen Magyarországon: medencetechnika, öntözéstechnika és vízkezelés.

Az értékesítési tevékenység kommunikációs támogatására teljes munkaidős marketing gyakornokot keresünk. A pozícióra olyan pályázó jelentkezését várjuk, aki hosszú távon képes elkötelezni magát egy cég mellett és fontos számára, hogy munkájával hozzájárulhat a cég sikereihez. Ha egyetértesz velünk abban, hogy valahol el kell kezdeni az ismerkedést az élő marketing alapjaival és tisztában vagy vele, hogy ez nem a marketing kommunikációs terv összeállításával kezdődik, akkor nálunk a helyed!

 

A feladat része lesz adatbázisok összeállítása, meglévő adatbázisok frissítése, konkurencia-figyelés, szakmai hírek fordításra angolról magyarra és ezek megjelentetése a cég honlapján éppúgy, mint részt venni az értékesítést támogató marketing megalkotásában és kivitelezésében vagy ügyfél rendezvények szervezésében.

Küldje el levélben önéletrajzát és motivációs levelét. Az interjú és a munkavégzés nyelve magyar, de az angol nyelv magas szintű ismerete elengedhetetlen a pozíció betöltéséhez. Spanyol nyelvtudás előnyt jelent. A pozíció a kiválasztást követően azonnal betölthető.