Öntözéstechnika

OUR PROJECTS

 

Tudjon meg többet Öntözési üzletágunkról >

 

Fluidra csoport gyártja és forgalmazza, az összes szükséges termékek, amellyel ki lehet építeni egy komplett öntözőrendszert, bármilyen zöldterület telepítéséhez golfpályák, parkok, futball pályák, vagy magán kertekben.

A saját gyártású CEPEX márkájú termékek mellett a Rainbird és Hunter márkák komplett öntöző-rendszer termékválasztéka is megtalálható a Fluidra kínálatában. Megteremtve annak a lehetőségét, hogy az öntözőrendszer bármely része  (PVC és polietilén szelepek, tartozékok, tömlők, csövek) egy helyről legyen beszerezhető.

Ha már kész a rendszer, elektromos szelepeink és vezérléseink segítik az ellenőrzést, irányítást. Ezeket a termékeket úgy tervezték, hogy szabályozzák, optimalizálják a vízfelhasználást csökkentve vízdíjakat, blokkolva a felesleges víz felhasználást.

Fluidra Magyarországon is elérte, hogy a piac egyik meghatározó nagykereskedőjeként, olyan raktáron tartott állandó termék választékkal jelenjen meg, amely egyaránt segíti a kivitelezők, tovább-forgalmazók munkáját.

 

cepex