Rólunk

Cégtörténet, brand

Az AstralPool márkanév története 1969-ig nyúlik vissza. A kiváló minöséggel és magas műszaki színvonalon folytatott gyártás, az átgondoltan terjeszkedő kereskedelem tette a világ vezető uszodatechnikai márkájává.

2014-ben már a világban megépült minden negyedik medencében megtaláhatóak az Astral Pool termékei. Magán medence, vagy több száz négyzetméter vízfelületü aquapark egyaránt ott van a referenciák között. Mégis a legismertebbek azok a FINA versenymedencék, amelyek hosszú éveken keresztül az ASTRALPOOL logó alatt épültek.

160 saját tulajdonú közvetlen képviselet 45 országban, 4300 alkalmazott 600 millió EUR éves forgalom. A FLUIDRA S.A néven tőzsdén lévő multinacionális cég számai.

FLUIDRA név alatt  ma már egy  víztechnológia szemlélet van jelen, ahol együtt van jelen az uszodatechnika, a vízkezelés, az öntözés, az ipari szerelvények gyártása és kereskedelme.

Ez jellemző a legtöbb országos képviseletre és ez jellemzi a 2002-ben megalakult  Fluidra Magyarország Kft.-t.

A magyarországi megalakulás óta a Fluidra Magyarország Kft. olyan szemléletet képvisel, amivel megelőzi versenytársait, és együttműködő partnereinek a folyamatos fejlődés és bővülés lehetőségét nyújtja. Sikerünk kulcsa a jó minőségü termék, széleskörü szolgáltatás, a piaci igényeket figyelő és egyben befolyásoló változás képessége.

Növekedésünk egyik legfontosabb eredménye a 2008 nyarán átadott 3800 m2 –es  raktár és iroda komplexum, amely egyedül álló az uszoda –és öntözéstechnikai piacon. Az egyik csarnokban kapott helyet a 3000 raklapos kapacitásu magas raktár. A másik csarnokban 2013-ban nyitottuk meg 400 m2-s RAKTÁRÁRUHÁZUNKAT, ahol 1800 féle termék azonnal rendelkezésére áll kereskedelmi partnereinknek és a felhasználoknak egyaránt.

A válság számunkra lehetőséget hozott így alakult meg projket üzletágunk. Egyre növekvő számú megvalósult és kivitelezés alatt álló, strand, termálfürdő és holtel medence bizonyítja, hogy a nemzetközileg már elismert márkáink itthon is sikeresek tudnak lenni.

A Fluidra Magyarország Kft. kollektívája így kapcsolja össze a múlt értékes tapasztalatait a jelen igényeivel azért, hogy a jövőben még többet adhasson.